profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Customize Snow Sendiri
  • Tutorial Mendownload dan Menginstall Cute Font
  • Tutorial Pertama Saya!!!
  • Majlis Penutupan Bulan Bahasa!!!
  • Majlis Semaian Wahyu 2012
  • Selamat Hari Raya Aildiladha!
  • Lirik Lagu Seiring Sehaluan
  • Basikal Rosak!!
  • Tuisyen Dan Beg
  • You Belong With Me Lyrics


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Art Trade With Nizam Erul!

    Thursday, December 6, 2012 @ 7:04 PM | 0 Comment [s]


    \\Assalamualaikum//Semangat mendoodle kembali! Haha, alah doodle Aina bukannya lawa sangat. Ada banyak yang Aina dah buat tapi malu pula nak jadikan freebies. *kegedikan melanda* Act, entri ini sepatutnya Ainapublish beberapa hari lepas tapi disebabkan tak ada idea nak taip apa jadi Aina tunda. KAH KAH KAH. Doodle ini untuk 'abang' Nizam. Ewww, abang? Mwahaha, dia lagi tua setahun daripada Aina. Jadi, letaklah 'abang' di situ. KAH KAH KAH. Daripada membuang masa, jom kita tengok

    Hehe, tahulah tak secomel doodle korang. Aina bukan doodler sejati. Doodler saja-saja. Get it? Sebab itulah Aina tak selalu sangat mendoodle. Lainlah macam Nizam tuh. Doodler sejati. LOL Doodle Nizam semua comel. Aina ingatkan nak doodle budak lelaki tapi, tangan kayu ah nak tarik line line tuh jadi doodle boy. Klik SINI untuk ke blog Nizam.
    Jangan request freebies doodle dekat Aina! Berbuih mulut nak mendoodle kang..
    \\Assalamualaikum//

    FUTURE
    PAST