profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • New Year Giveaway by FY & NEB
  • 'Segmen Tanya Dan Jawab by YA'
  • Art Trade With Nizam Erul!
  • Customize Snow Sendiri
  • Tutorial Mendownload dan Menginstall Cute Font
  • Tutorial Pertama Saya!!!
  • Majlis Penutupan Bulan Bahasa!!!
  • Majlis Semaian Wahyu 2012
  • Selamat Hari Raya Aildiladha!
  • Lirik Lagu Seiring Sehaluan


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Going Back!!

    Friday, March 29, 2013 @ 6:14 AM | 0 Comment [s]

    Hola friends..

    Okey, korang perasan tak tajuk kat atas tu?? Ha! Actually Aina kena balik asrama semula Hari Ahad ni..
    Seriously, Aina tak suka balik asrama!! Tensyen gila duduk sana..Nak pecah kepala pun ada! Penat sangat..
    Ade sesapa yang duduk SMK?? Untunglaa...balik sekolah terus balik rumah atau pergi melepak dekat Terminal..Aina ni, habis sekolah, ade prep..Lepas itu ade riadah..Tensyen gilaa!!! Malam ada prep jugak sampailah jam 10:30 malam...Then pukul sebelas suku baca Al-Mulk then, 11:30 malam dah kena tidur..Wah! Mana sempat nak buat kerja sekolah yang bertimbun??? Waktu prep?? sikit boleh la.. Kalau banyak mana sempat der??Okey..stop citer pasal tu..kang den pening lagi kang!!

             Kelas? okey jer..just tak nampak sangat dalam kelas dan MENGANTUK!!..Itulah masalah utama dalam kelas Aina...Oh ya? Nama kelas Aina? Aina duduk kelas 1 Al-Farazdaq..kelas paling hujung sekali..
    First sekali kelas 1 Ibn Haitham, then 1 Al-Batani, then 1 Ibn Muqaffa, then 1 Al-Zarqali kemudian barulah kelas 1 Al-Farzadaq...hmm..Oleh sebab kelas Aina adalah bangunan yang paling hujung dan berada di tingkat tiga..... Waktu rehat memang Aina tak turun punya..Sebab? Malas nak panjat tangga ke tingkat tiga yang gila memenatkan!! Kadang-kadang la..Aina heran gak ngan kawan Aina yang rajin turun bawah..naik pergi KOPERASI waktu rehat.. Tak penat ke?? Memagla seronok membeli..tapi tak syokla kalau Dah kaki tu sakit semacam... Korang apa cerita kat sekolah?? Fuh! Ni baru Tingkatan 1.. Belum Tingkatan2 ke 3 ke 4 ke...Tingkatan 5 lagila stress!! Dengan SPM nyer.. Tahun ni memangla takde PMR..Ade PBS..Akronim untuk Pembikin Budak Stress!!!...Tu je kowt yang Aina nak citer kat korang..
    Apepun..Aina kena redha..tu semua ketentuan daripada Allah..Aina kena sabar sajala..







    FUTURE
    PAST