profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • SIMPLE GA ALVAS-87
  • What To Do???
  • Going Back!!
  • New Year Giveaway by FY & NEB
  • 'Segmen Tanya Dan Jawab by YA'
  • Art Trade With Nizam Erul!
  • Customize Snow Sendiri
  • Tutorial Mendownload dan Menginstall Cute Font
  • Tutorial Pertama Saya!!!
  • Majlis Penutupan Bulan Bahasa!!!


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ




    Wednesday, June 5, 2013 @ 6:36 AM | 0 Comment [s]



    Samsung Camera Digital Giveaway by Nabeel Fikree


    Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


    Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

    1. Follow blog NabeelStories.com
    2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
    3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
    4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

    Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


    TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013


    KLIK SINI UNTUK JOIN!




    FUTURE
    PAST