profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • De Juin à Octobre Giveaway
  • "Holiday GiveAway By Adam Faiz"
  • Samsung Camera Digital Giveaway by Nabeel Fikree ...
  • SIMPLE GA ALVAS-87
  • What To Do???
  • Going Back!!
  • New Year Giveaway by FY & NEB
  • 'Segmen Tanya Dan Jawab by YA'
  • Art Trade With Nizam Erul!
  • Customize Snow Sendiri


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    1 Ramadhan

    Saturday, July 13, 2013 @ 7:00 PM | 0 Comment [s]

    Assalamualaikum semua!!!

    Hari ni, Aina excited gila sebab dah Ramadhan!!! Syok gila... yalah..Aina hope tah0n ni dapatlah Aina nak puasa penuh walaupun Aina tahu Aina sedang mengharapkan sesuatu yang tak mungkin berlaku...Aina menyesal gila sebab dulu Aina tak pernah nak cuba puasa penuh..Aina langsung tak pernah puasa penuh...Aina sedih sangat,... Tapi takpa, Aina pasrah saja...Tahun ni kali pertama Aina puasa kat Smapl..
    sedih la jugak sebab tak dapat nak puasa  ngan family...Pagi-pagi lagi kami kena bangkit jam 4:30 pagi untuk bersahur..Aina memang excitedlah nak puasa, bangun awal siap-siapkan diri..turun makan kat DM a.k.a Dewan Makan Ain Tasneem...Menu dia, nasi lemak ngan air teh O...Ok, tolak tepi itu cerita pasal sahur...so, sekolah cam biasa , budak-budak sume lesu (especialy PUTERA)...Aina dgn a few tu memang semangat gila lah puasa....Waktu rehat kami pi solat dhuha..time tu Aina tenang gilaa...tak pernah Aina rasa setenang ni...Semua benda takda masa Aina solat tu..Aina dah tak hiraukan sekeliling dah...Tenang amat..
    Lepas rehat kami pun sambung kelas macam biasa...Petang tu balik rasa letih gila tapi tak lapar pun...Aina pun mengambil kesempatan ni untuk beradu di atas katil...Hilang penat..Bangun jer dari tidur dah pukul 4 lebih...Aina borak2 lah ngan akak dorm Aina.. yg Form 2 lah..Petang tu Aina turun bazar Ramadhan @ SMAPL....
    Beli lah Taufu-fa ngan air dua..Air tu Aina bagi kakak didik Aina......Ok..tu je kot yang Aina nak citer...
    LOL



    FUTURE
    PAST