profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Ramadhan will leave~
  • Image Pendant Le Ramadhan
  • Ramadhan and Me
  • Segmen Saya Nak Duit Raya!!!
  • 1 Ramadhan
  • De Juin à Octobre Giveaway
  • "Holiday GiveAway By Adam Faiz"
  • Samsung Camera Digital Giveaway by Nabeel Fikree ...
  • SIMPLE GA ALVAS-87
  • What To Do???


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Apa-apa sajala~

    Tuesday, August 13, 2013 @ 6:44 PM | 2 Comment [s]

    \Assalamualaikum/

    Chait! Dah bersawang dah Blog Aina ni..Lama sangat tak merajinkan diri untuk menghapdet blog nie..Sorrylah kepada pembaca-pembaca semua..Aina busyla..*ceh..busy mengalahkan PM...Mana tak busy sayang oii! Kerja sekolah pun belambak! Cikgu macam nak tak nak je bagi kami cuti...Bila Tanya, jawabnya...Semuanya demi PBS 'kesayangan" PM tu...Weyh, nak kutuk PM pun agak-agak lah....Sorry PM..Tengah emo sikit..Lantak ler mu dekat situ..kawe dah tak larat dah..hehe..loghat suda
    Okay, sebenarnya Aina tak tau nak campak apa kat tajuk tu.. ceh, macam masak ja, main campak-campak...hehe..Aina ada story nak share dekat korang ni...Tapi story ni dah lapuk la...Aina pun baru teringat, Cerita dia macam ni, masa tu (kat asrama) Aina tengah iron baju sekolah 'kesayangan' Aina..Iron yang Aina guna tu, dia punya benang yang elok membaluti Iron tu dah terburai dah...Tapi dah kasi letak selotep lah..Guna sajala.. orang lain huna okey saja, dalam bilik Iron tu cuma ada Aina ngan kawan Aina, Fatini Iman..huuu.. nama macam lelaki kan? Aip! Dia perempuan kay? Jangan nak salah tafsir pulak...Sepak karang! Okay, push away cerita tuu,, |_(-_-)
     Masa tengah syok lalala gosok baju tu, ZZeet...Fuh, terus lompat kebelakang macam lompat kijang...Kus semangat.. Aina pun cepat-cepat suruh Fatini tutupkan suis Iron tu...Kenangan pahit mak! Kena 'shock' dengan 'pak cik' Elektrik yang baik hati sangat-sangat (dlm kurungan la)...
    Sentap weyh... Dahla ter-touch Iron tu dua kali weyh...Sakit tau tak!!! Menangis tak berlagu jugak daku di sini.. ceh, nak bercengkerama pulak dia di sini..Okay, Aina dah merepek tahap cipan, tahap oktaf yang tinggi sampai tak sedar bahawa diri ini dah menyimpang dari highway Karak...abaikan kata-kata yang penuh dengan unsur-unsur merapik tahap petala itu...Kay, lagi lama wa stay, lagi bertambah tahap merapik tu..So, sorry to say, nak blah dah ni..Amboi Aina! Ayat hang kasar gila!
    Maaflah, cheq banyak kerja sekolah ni..Tertangguh sat sebab nak menghapdet blog ni nak bagi hampa baca..Erk? macamlah blog Aina ada orang nak baca..Ada ka?Lantok ler...Bye-bye.. cheq cau dulu..Love you all..perghh.. ayat jiwang karat 10 tahun der...

    Yang sedang sewel tahap petala,


     
     
     
     
    Quote untuk hangpa semua.... Cheq pi dulu na!
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    FUTURE
    PAST