profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Gerlie Giveaway By Iman
  • GA NOVEMBER by Dedeq
  • Mini Giveaway EkaTikah Craft
  • Mini give away by WADA...
  • Apa-apa sajala~
  • Ramadhan will leave~
  • Image Pendant Le Ramadhan
  • Ramadhan and Me
  • Segmen Saya Nak Duit Raya!!!
  • 1 Ramadhan


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Cuti Sekolah..

    Saturday, November 16, 2013 @ 7:28 PM | 2 Comment [s]

    \Assalamualaikum/

    Okeh...blog ni mmg dh berbulan Aina tak hapdet..Maaflah ye kepada semua orang..Aina duduk asrama,jadi agak susah nak hapdet blog Aina yg tak berapa nk peymes nie...Aina citer sikitlah pasal sebelum Aina balik rumah...Pagi Khamis tu, seluruh pelajar SMAPL kena gotong-royong kelas...Alah, sekolah korang pun kan?
    Aina pun kemaslah dengan bersungguh-nyer...Tak ada yang menarik pun terjadi kat situ..Esoknyer baru ada kes...haha..Kelas Aina memang bersepah tahap gaban dah..Jadi, ia mengambil masa yang lama untuk mengemas kelas tu..Kira bersih la jugak Aina dengan budak kelas Aina kemas....Seronok? Boleh la jugak..
            
    Jumaat,15 November 2013

        Ya Allah, happy gila Aina!!! Balik! Ting,ting,tong,tong *announcement..."PERHATIAN KEPADA SEMUA PELAJAR TINGKATAN1, SILA NAIK KELAS SEKARANG JUGA, TERIMA KASIH"
    What? 'Thanks'.. Dengan penuh keluhan Aina dengan kawan Aina pun naiklah kelas...Kitorang kena angkat meja dan kerusi bawak turun ke Dewan Seri Lestari (DSL)...Tapi sebenarnya, budak putera sahaja yang buat..Kami budak puteri tolong bawak keluar semua meja dan kerusi keluar dari kelas...Lepas sahaja kelas tu jadi kosong...Kitorang pun mainlah dalam tu..Budak putera masih dengan penurunan meja dan kerusi...Lantaklah mereka..Mereka kan 'tough'. Haha! Masa dah siap dan dah nak balik, Aina ajaklah Maryam untuk jumpa Syafiq Hakimi merangkap Ketua Tingkatan 1 Al-Farazdaq yang merupakan kelas Aina belajar..Ada satu feeling dalam hati yang membuatkan Aina perlu yang sangat amat untuk jumpa dia..
    Aina adalah conteng loker putera guna cat kelas.. Aina tulis 'SYAFIQ SILA BERAMBUS'...sakai tak ayat dia? Benda tu dah lama dah Aina buat..Mereka (putera) sahaja yang baru perasan...Aina buat derk je bila diorang kecoh pasal contengan tu..Aina buat macam Aina tak tahu apa-apa pasal contengan tu..

               Back to the story, Aina ngan Maryam jumpa dia kat koridor kelas...Aina pun speech lah depan dia..Tiba-tiba, kai Aina ni rasa macam lemah jer...Aina jatuh berlutut..Don't know why? Aina tak tau kenapa Aina berlutut depan Syafiq? Mungkin sebab banyak sangat kot.. Aina carut dia dalam diam, kutuk belakang dia,ngumpat dia and so on- so on...Free je Syafiq dapat pahala dari Aina..Sia-sia je Aina tambahkan amalan Aina...But, tu semua kisah lampau *tak lah lampau sangat. Sekarang ni Aina dengan Syafiq dah baik dan dah back to normal...So, sekarang ni Aina dapat satu task baru dari Amal Adli *budak kelas...Aina kena design baju kelas..Tak, Aina kena convert baju kelas ke Adobe Photoshop...Perjuangan bermula...Bila dh siap, hantar kat Amal, banyaklah dia komen, Aina kena tukar balik...Oh! So SAKAI!!! Mintak tolong mamaku yang tercinta sahaja...Settle terus..Send balik..Dan dia setuju...Fuh! Penat kowt..Lenguh jariku ini..*yang kau tulis berjela ni tak lenguh pulak?.. Lenguh sebab kena sketch..haha..Okay, itu ajelah yang Aina nak share dekat korang..See You Soon kay?


    Allah's slave,
    -Aniece_Ayna-

    FUTURE
    PAST