profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Mini GA Bookmark
  • The Beauty Of Woman
  • Senyumlah Walau Dirudung Masalah
  • Renungan Buat Kita Yang Sering Terleka
  • Kita Sering Terleka
  • Kita Sering Terlena
  • Seindah Cinta Islamku..
  • CINTA KEPADA ALLAH
  • DIDIKLAH ANAK DENGAN DIDIKAN AGAMA
  • 2nd Giveaway by ARTisarainbow


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Lawatan ke USIM

    Saturday, March 22, 2014 @ 2:56 AM | 0 Comment [s]

    \Assalamualaikum/

    Maafkan Aina sebab dah lama tak update blog ni..Aina busy sikit dengan kerja sekolah yang berlambak bak 'Gunung Everest'...Maaf sekali lagi..
         Okey korang dah usha kan tajuk kat atas tu???Kan?Kan? Ha! Aina ade cerita menarik untuk dikongsi dengan korang.. Masa dekat sekolah hari tu (SMAPL), Aina dipilih untuk pergi ke USIM,dekat situ dia ada buat program dengan pelajar Jepun..Aina kan pilih bahasa Jepun sebagai bahasa antarabangsa *ceh,poyo jer
    Aina pun tak tau apa tujuan program tu.. Nama universiti Jepun tu, Tokyo University Foreign Student (TUFS)..Best la jugak dekat sana sebab orang Jepun tu sangatlah friendly dan diorang boleh bercakap bahasa Malaysia....Dekat sana diorang ajar kitorang sikit-sikit Bahasa Jepun, banyaklah jugak ilmu yang kitorang dapat...Ha! Dekat sana jugak kitorang kena cakap bahasa Jepun dengan diorang..sedihla jugak Aina sebab Aina ni taklah pandai mana bahasa Jepun nie..Then, adalah seorang cikgu Jepun ni, nama dia Nagao sensei..Sensei tu maksud dia cikgu..Dia bagi quotes yang Aina pegang sebagai moto hiduup Aina..Die pun jadikan quotes ni sebagai moto hidup dia..

    All the people in the world are friends,
    Should be friends and can be friends
    At anytime and any place.
    -Nagao sensei-
    Jadi, quotes ni Aina jadikan penutup bagi entry Aina hari ini...Terima kasih sebab sudi baca entry Aina kali ini..Aina minta maaf lagi sekali sebab dah lama tak update blog Aina ni..huhuhuhuhu..



































    FUTURE
    PAST