profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Giveaway Simple-Simple by Shad
  • Lawatan ke USIM
  • Mini GA Bookmark
  • The Beauty Of Woman
  • Senyumlah Walau Dirudung Masalah
  • Renungan Buat Kita Yang Sering Terleka
  • Kita Sering Terleka
  • Kita Sering Terlena
  • Seindah Cinta Islamku..
  • CINTA KEPADA ALLAH


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Sahabatku Menderita Tanpa Disedari

    Tuesday, May 27, 2014 @ 1:52 AM | 1 Comment [s]

    \Assalamualaikum/

    Aina nak share satu benda dengan pembaca-pembaca blog Aina..Dekat kelas Aina adalah sorang budak putera ni, nama dia Muhammad Zafar Fariduddin.Dia bolehlah dikatakan handsome..Tapi bukan tu yang Aina nak cerita..Dekat kelas dia selalu kena buli..secara mental lah..Aina dengan budak puteri yang lain kesian juga tengok dia tapi apa boleh buat sebab kami tak boleh masuk campur.Nanti lain pulak ceritanya..
    Kami adalah perasan yang dia ni suka sangat pegang belakang pinggang dia..macam sakit pun ada tapi kami tak tau apa masalahnya.
      
       So,korang taulah kan Aina ni jenis yang macam mana...Selagi tak dapat jawapan selagi tu jugak Aina akan cari..Aina pun chatlah dengan dia..Uishh zina hati..*takpe, untuk kebaikan..And you know what was his answer?

    Time tu memang Aina rasa terkejut sangat...Dalam fikiran Aina tak dapat Aina nak bayangkan betapa sakitnya apa yang dia lalui...Bak kata pepatah "berat mata memandang,berat lagi bahu memikul"...So, Aina rasa sampai sini sahaja entry Aina..nak tulis panjang-panjang tak pandai tapi dalam hati berjela-jela ida keluar cuma tak tau nak transfer je...Selamat bercuti...Jaga diri baik-baik..Sampai jumpa lagi..InsyaAllah

    \Assalamualaikum/

    FUTURE
    PAST