profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Giveaway CAsh RM350 by Emas Putih
  • The Lego Movie
  • Tak Tau Nak Campak Tajuk Apa??!!
  • Sebuah Pesanan Buat Teman Seperjuangan
  • Sahabatku Menderita Tanpa Disedari
  • Giveaway Simple-Simple by Shad
  • Lawatan ke USIM
  • Mini GA Bookmark
  • The Beauty Of Woman
  • Senyumlah Walau Dirudung Masalah


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Balak,Iblis dan Manusia? Mana satu niey..

    Tuesday, June 3, 2014 @ 8:06 PM | 0 Comment [s]

    █▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█
    █░░╦─╦╔╗╦─╔╗╔╗╔╦╗╔╗░░█
    █░░║║║╠─║─║─║║║║║╠─░░█
    █░░╚╩╝╚╝╚╝╚╝╚╝╩─╩╚╝░░█
    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

    \Assalamualaikum/

    Eheh..apalah yang Aina merepek kat atas tu kan..Welcome?? eheh..Aina nk ucap welcome dekat sesape yg baru visit blog Aina yang tak berapa nk peymes nieyh..*mcm ada ja nk visit blog kau..Sebenarnya Aina takda idea nak hapdet apa kat blog Aina nie..Nak mengelakkan dari berhabuk dan terbiar...so, Aina  post lah bende yang merepek-merepek nieyh..Eheh,.harap korang tak keysah lah ek..Aha! Aina ada baca post ni..Aina nak share dengan korang sume....korang bagilah pendapat korang pasal benda nie yer???Aina pun tak tau apa nak cakap dengan orang macam nie...Haish, harap korang tak buat sume benda nie taw! Aina tahu korang sume baik-baik belaka..eheh


    Ada ke patut digelar iblis?? eheh..tak reti nak beza antara manusia dan iblis kah..So, pandai-pandailah korang amik iktibar dari kisah ini..eheh..Kalau korang nak stalk ke ape ke...Aina tak keysah sebab Aina pun stalk gak..hehe..Aina dapat stalk Apis Kechik..Yang Eqa Lalola tu Aina tak jumpa faceboook dia..Alah Aina bukannya minat sangat dengan mamat nie..Kalau rupa je bagoz tapi akhlak ZERO MERO..apa jadah weyh *smpat puji doeyh... Eheh,...tu jelah kot yang Aina nak share-mare dengan korang semua...Terima kasihlah sebab sudi jugak nak baca post Aina yang merepek-merepek dan tak tentu arah nie..*eceh..rendah diri pulak...Bye ...

    \Assalamualaikum/

    FUTURE
    PAST