profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Mega Giveaway Anak Merdeka Malaysia
  • Dialog Bayi dengan Allah Sebelum Lahir ke Dunia
  • Aku adalah AKU!
  • Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam
  • Our Story Our Life
  • Segmen Saya Mahu Doodle Dayang Deno
  • Giveaway Tunai RM500 By Syuhadabaharudin
  • Crayon Similies
  • Balak,Iblis dan Manusia? Mana satu niey..
  • Giveaway CAsh RM350 by Emas Putih


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Friend of Mine..

    Friday, September 19, 2014 @ 10:21 PM | 0 Comment [s]

    \Assalamualaikum/

    Hollas dear! Warghh..Siapa yang tengok pembukaan Incheon Asian Game?? Aina tak dapat tengok sebab rumah Aina tak da ASTRO!! *sadiskann??.. Hahah..takpelah..Aina tak kisah sangat pun..Cuma hoping yang Malaysia akan menang waktu game nanti, jangan kalah sudaa..haishh.. malu je kalau kalah sebab banayak kali masuk game tak menang banyak pun..Aishh..
       
      Okay, back to da main point, Aina nak citer yang hari ni tetiba sahaja Aina jadi rajin nak stalk kawan Aina ni..Dia merupakan Ketua Tingkatan Aina yang OhhSemm! itu.. hehe..OhhSemm! lah sangat..Nama dia Izham Al-Qusyairi bin Kamalzaman..*hamek kau..nama penuh aq bagi ..Nama dia ni unikkan? Tapi malangnya ada sorang cikgu Aina yang miss-spell dia punya nama jadi >> Izham Al- QURAISY...*eshh... Kami gelak sahajalah..maklumlah dia ni takdalah popular mana..Oh ya..korang mesti nak tau kan muka dia macam mana..Muka dia biasa2 sahaja..Dia ni kuat belahsingg *blushing... Takpa, kami redha sahaja menjadi anak buah kepada ketua yang belahsingg lebih-lebih ni...parah-parah..Panggil nama pun nak belahsingg...esh..SAbar jelah..Okay tngoklah muka dia..tak hensem pun..Sapa cakap hensem, contact Aina...meh Aina bawak korang dan tunjukkan kat korang the real muka dia yang tak fake punyaa....




    Kalau korang nak amik, Aina izinkan..ambiklah, tak rugi pun Aina..So, dah puas meng-usha KT Aina nieyh??Okey nak tahu apa yang Aina dapat bila Aina stalk mamat nie??Mula-mula Aina stalk dia punya asefem *ask.fm ..Kalau nak, pandai-pandai cari..bukannya Aina kedekut ke hape ke..nantilah ye Aina bagi link nye kat kau orang..Dah puas Aina mem'belek' dia punya asefem..timbullah niat nak cari nama dia dekat Pakcik Google..Apa lagi, jari-jemariku menarilah..huhu..Dapatlah macam info..Scrol punya scrol jumpa pulak blog dia..Apa lagi..peluangg GOLDEN tuuu...Jadi, dengan penuh eksitednyaa,, Aina pun kliklah dekat blog dia.. CRASHHH...*bayangkan bunyi kaca pecah... Sebab apa bunyi macam tu? Sebab blog dia sangat hambar dan cuma ada satu post sahaja...Hilang habis semua rasa eksaited Aina..Back to asefem, Aina adalah suruh dia diskraip puteri-puteri Farazdaq yang comel lagi umphh...*bajet jaa...Mula-mula dia taknak..*mak aih..degil kut.. Aina serang dia bertubi-tubi..mwehehe..dia jawablah jugak..Tapi jawapan dia ni nampak sangat malasnya lagi keterpaksaan..*apekau merepek ni?.. Tapi ayat dia OhhSemmm!! ..Siapa yang tak tahu sapoa dia ni mesti cair kan?kan?kan? Konfem punyaa..Mesti korang cakap..


    "Dahlah hensem, ayat dia pun..Aaahhh!!"

    "Aku rasa aku dah jatuh hatilah dekat mamat ni, kalau dia buat ayat kat aku mesti cair habiskan? secair coklat cadbury.."
    Hah! konfem punyaa..tapi bagi sapa yangkenal dia mesti korang akan cakap macam ni..


    "Poyonya mamat ni.."

    "Aku rasa macam nak bagi penyepak sulung aku je kat dia..free kick je"

    "Waktu BM taknak pulak buat ayat overdramatik macam ni..haishh"
    Konfem punyaa...Okey, taknak mengumpat lebih-lebih..nanti free-free je aku dapat dosa kering..*bukan dari tadi ke kau mengumpat mamat ni?..Okey uolls..jumpa nanti ya..bila-bila Aina balik dari asrama dan Aina ada cerita nak share dekat kalian semua..bye-bye..Assalamaualaikum..


    #SelfNoteMengumpat itu umpama memakan daging saudara sendiri..Watch with your mouth dear..

    p/s: Seperti yang Aina janji ni semua akaun dia yang Aina tahu.. 


    Ask.fm:http://ask.fm/Izham

    Facebook:https://www.facebook.com/izham.qusyairi.9

    Twitter:https://twitter.com/izham3

    Blogger: https://www.blogger.com/profile/09760235075583170746
     Aina campak jugak gambar yang budak tu desc puteri Farazdaqerz.. 


               


    \Assalamualaikum/ 
                                           


                                           




    FUTURE
    PAST