profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Dakwah
  • Momotaro
  • I'm A Dead Meat
  • Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)
  • Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen
  • Friend of Mine..
  • Mega Giveaway Anak Merdeka Malaysia
  • Dialog Bayi dengan Allah Sebelum Lahir ke Dunia
  • Aku adalah AKU!
  • Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Jamuan Akhir Tahun

    Saturday, November 22, 2014 @ 10:56 PM | 0 Comment [s]

    PERHATIAN! ENTRY INI BERTARIKH  20 NOVEMBER 2014..HARAP MAKLUM!

    \Assalamualaikum/

    Makin kerap pulak ek Aina menghapdet blog Aina yang simple jiddan ni... Ni kira qada' hari-hari ynag Aina tak hapdet-lah kiranya kan~ Story kali ni adalah seperti yang tertera pada tajuk..Yup! Jamuan Akhir Tahun~ >.< Dengan berbaju uniform kokurikukum yang lengkap pada jam 2:30 petang dekat kelas..ekcekeli, start pukul 3:00 petang sebab setting macam-macam benda merapu~ Laptop-lah, LCD-lah, speaker-lah...Fuh bajet jamuan bertarafkan 5 bintang kut *kelas kau Jah.. But! before tu ada, kitorang ada Pertandingan Pantun pada waktu pagi..Okey, sebenarnya Aina dan 2 orang lagi kawan Aina yang masuk Pertandingan Pantun ni..Dan before pertandingan Pantun tuu..*banyak beno before nye... Aina bersama Izham *our KT sambil ditemani oleh Syakir..kami mentouch-up kan video yang telah dihasilkan oleh pelajar putera oleh kerana ada part-part yang tak sepatutnya ditonton di situ ye..Gila pening kepala Aina nak cut video tu..Internet bukannya ada, Aina pulak bukannya pro tahap gaban..budak biasa je..godek-godek jelah bendatang Movie Maker tu..Aina tengok muka Izham serupa apa tah  coz pening nak mampus mengedit benda tu..hesh..


    So, Aina yang tak nak menambahkan stress dia ni *baik tak?, mintaklah dia punya DSLR canon kesayangan dia tu..Dengan tanpa banyak songeh nya dia bagi gitu aje.. *baik jiddan.. huhu..trimas! Dah dapat tu, apa lagi..godam arr~ means, amik -amik gambar sebab bosan pelas stress menjiddan! huu...lama-lah jugak nak touch-up video tu sebab yang macam Aina jelaskan.. INTERNET TAKDA!! Dan masa buat video tu, adalah sorang dak Form 3 ni mintak password internet dekat Aina sebab dia nampak simbol ke ADA an internet dekat laptop ni..Aina pulak tak tau nak jwab apa sebab memang Aina pening pikir sama ada nak bagi ke tak? Then, izham tolong jawabkan.."Ni laptop mak dia, memang dah ada lah"..Aina balas pelan-pelan lah.."Mana ada, ni aku yang bukak sendiri lah..pastu Izham balas.."Cakapa jelah memang dah ada..Jangan bagi password kat diorang.."...Lama-lama tu barulah Aina paham..Kalau Aina bagi ada kemungkinan ia akan disalahgunakan..Wohoo...trimas to Izham..mweee...*bajet sawit je..

      Habis majlis tu, kemas apa-apa yang patut *perkara wajib.. Lambat lah jugak kami habis majlis ...Dalam pukul 5 gitu sebab ada anugerahlah, game-lah...macam-macam betul diornag plan..haish..Aina ikut je..Dan pebdrive si Izham ni Aina terbawak balik ke asrama dan seterusnya ke rumah Aina sebab first..Aina terlupa nak bawak and second sebab Aina lupa mana Aina letak..huuu... Mintak maaflah pakcik Izham..wee...Adess dah berjela pulak entry ni..okeylah see you soon...
    Ni Aina bagi video yang Aina dah edit dan ditambah oleh Izham sebab Aina pergi bertanding..Kelas Aina kalah peringkat saringan akhir dan Aina merangkul gelaran Pemantun yang Comel dan Bergaya..ewwww...Sebabnya? Keadaan Aina yang gementar tahap oktaf tertinggi menyebabkan suara Aina menjadi kecil dan sekecil budak darjah 1 *ni apa yang kawan Aina cakap lah..

    Okey..bye-bye uolls..

    \Assalamualaikum/


    FUTURE
    PAST