profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Chinese New Year
  • Takda topic..Just wanna rite it
  • 1st GiveAway by Anamizu
  • Jamuan Akhir Tahun
  • Dakwah
  • Momotaro
  • I'm A Dead Meat
  • Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)
  • Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen
  • Friend of Mine..


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Wut EVA

    Monday, March 9, 2015 @ 2:27 AM | 0 Comment [s]

    \Assalamualaikum/

       (Aku tak tau nak mula ayat macam mana sebab tetibe ja aku rasa nak tulis..) Sejak dua menjak ni enn...aku duk feeling laaa *ceh ayat dramatik Takdalah, aku cuma stress ja sebab dia duk menyemak dalam hidup aku sampai aku nak belajar pun tak fokus..Masa awal tahun dolu, tiap-tiap malam aku duk mimpi pasai dia walaupun aku tak hengat sikit pun pasai dia! Tapi once aku pikiaq pasai pa aku duk mimpi pasai dia, terus aku dah tak mimpi pasai dia dah.. Ceh! Kalau aku tau lah kann... dah lama aku buat so aku dapat tidoq dengan amannya..Aku ni tak beranilah nak suka kat dia pasai kawan aku tu dah kemaruk kut kat dia..Tak maulah potong line kan.. *ceh, macam dia suami kawan hang! Walau apa pun, aku tetap tak mau suka kat dia sebab benda tu nanti dia duk kacau kehidupan harian aku..

       One day, kawan aku tu kata aku ni best friend dia..What??!!! Hang pikiaq ni apa? Pasai aku rapat sikit ja dengan dia hang dah kata aku ni besfren dia..Gila tak logik kut..Pastu semua kawan aku duk kata aku ni besfren dia..Then, kawan aku yang duk kemaruk kat dia ni kata kat aku.."Anis, awak amiklah dia, saya dah tak suka dia lagi.." Hoi! Hang ingat ni barang ka nak main pas-pas?! Aku tak caya langsung kata-kata dia pasai aku tau dia still suka kat mamat tu, dia cuma nak bagi penyedap halwa telinga aku ja..Tolonglah, tak sedap langsung.! Aku pun tak mau kat dia sebab aku nak fokus tahun ni dan sekarang adalh bukan masanya aku nak bersuka-sukaAn !!! Aku tak mau la leka dek angan-angan yang tak boleh digapai ni, kalau setakat kadang-kadang aku duk terpikiaq or wut eva tu takpalah tapi takdalah sampai aku nak kemaruk sangat dekat dia..tak hingin nya aku kut...baik lah aku pi bentang sejadah bermadu kasih dengan Pencipta aku yang boleh bantu aku dalam apa pun hal urusan aku..*sentap kau nyah 

         Okay, aku pun tak nak taip panjang sebab sekarang ni aku ada kat sekolah, guna laptop mak aku nak menghapdet blog ni..Haha, dasar sambil meyelam minum air betul..Okay, ada masa ada kerajinan ynag jitu dan ada idea ynag mencurah segunung, akan aku karang lagi sepanjang yang aku mampu dan sebisa jariku menari di keyboard ni...

    Kay, bubye!


    FUTURE
    PAST