profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Teenagers Nowadays
  • Wut EVA
  • Chinese New Year
  • Takda topic..Just wanna rite it
  • 1st GiveAway by Anamizu
  • Jamuan Akhir Tahun
  • Dakwah
  • Momotaro
  • I'm A Dead Meat
  • Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Hafiz Hamidun @ SMAPL

    Monday, June 8, 2015 @ 6:23 AM | 0 Comment [s]

    \Assalamualaikum/


    Okay post ni patutnya on my 15th birthday :23rd May 2015..yup On that day I've turned fifteen and I don't receive so much greetings from my friends...Okay, aku tak delah berapa nak kesah sangat kalau kawan aku tak ucap "Happy Birthday" or what so ever tapi aku terkilan sebab mak aku langsung tak ingat pasal birthday aku..Haritu ada program Semarak Kasih dimana kami budak-budak SMAPL kena bersihkan kawasan sekolah..Abu Bakar dapt kawasan mencabar bersihkan court-court utama kat SMAPL ni..Memang memenatkan tapi sangat menyeronokkan. Aku langsung tak nampak dia sepanjang waktu mengemas sebab otak aku malas nak cari kat mana dia berada and aku pun cuba untuk luoakan dia lepas dengar talk dari Aiman Banna or korang kenal as Enche Kopiah kan?? Then tengah hari parent ade jamuan pot-luck..Aku malas nak join even mak aku ni teacher kat situ, buat nak menyemak kalau tak diundang kan??? Lagipun aku malas nak berlagak bahawa aku anak cikgu sedangkan budak-budak lain makan biasa-biasa je...Taknak tunjuk diva so aku balik asarama dan rehatr sampai petang.Petang bangun terus mandi then turun DM amik barbeque dan kami kena tunggu lepas maghrib baru makan lepastu masuk asrama siap-siap untuk solat Isyak..lepas je solat Isyak kami terus turun DSB @ Dewan Sri Bestari untuk pergi ke Konsert Hafiz Hamidun...memang terbaik sebab elok-elok je timing lepas exam..Release tension lah katakan ...ye dok?? After enjoying that concert,...balik asrama dah pukul sebelas lebih..Sepanjang konsert tu berlangsung aku ada ternampak dia..Aku tak paham gila..mana aku duduk mesti nampak dia..haish bikin jiwa aku kacau je..Tapi aku buat derk sebab aku 'busy' layan konsert yang sangat menghburkan walaupoun DSB tu panas la jugak..Ramai kut gila kau tak panas??!!! Uolls jangn jeles ek? ahaks..kah3...Takde maknenye kann..Okay, then, balik asrama wajiblah Al-Mulk kan? Pelindung diri, mana boleh tinggal kak! Tak kira lah kau balik pukul 12:30 pagi ke, kau tetap kena Al-Mulk..Lainlah kalau kau rasa kau tak perlukan perlindungnNya then bolehlah kau balik terus Dummm!!! Menjunam atas katil gaya kuak rentang yang buruk habis tuu...Esoknya ramai gila yang terlepas breakfast! dahla makan roti sandwich pelas sosej rebus..Mak aih..! delicious tuu..Meraung aku tak dapat breakfast pagi tuhh.Almaklumlah masing-masing penat berkonsert malam tu..kah3..Okay sampai sini saja coretanku untuk kali ni,, maaflah kalau bahasa dia bapaklah tak formal sebab ni blog aku dan aku sorang je yang baca..Bukan ada siapa pun yang nak bacaka?? Almaklumlah blog aku tak sefeymes bolg Emas Putih ke Aina Hanani ke ape-ape ke..Blog student SBP je..Okay sudah-sudahlahtu aku mengarut ..Akan kuberhentikan coretanku disini dengan kalimah ASSALAMUALAIKUM AND SELAMAT MALAM *sekarang malam ehhh

    FUTURE
    PAST