profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Giveaway 1.0 by ENA
  • Hallucination
  • Dream Journey
  • Friends Forever
  • Hafiz Hamidun @ SMAPL
  • Teenagers Nowadays
  • Wut EVA
  • Chinese New Year
  • Takda topic..Just wanna rite it
  • 1st GiveAway by Anamizu


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by Anies

    Tuesday, September 15, 2015 @ 1:42 AM | 1 Comment [s]



    \Assalamualaikum/

    Ehem..so, siapa yang nak join GA ni macam biasalah, klik banner..

    So, bismillah..Aina nak cerita sikit pasal shawl yang kalian semua banggakan tu..Aina ni bukannya orang yang berfesyen tapi Aina ni takdalah selebet sangat..Selalu Aina akan pakai tudung bawal kalau pergi mana-mana sebab sangatlah simple kak oii! Dan kakak Aina ni selalu pakai shawl dan bermacam-macam gaya tudung...Jadi, pada Hari Raya Aidilfitri yang lalu (tahun dirahsiakan..haha)
    Aina dengan secara tiba-tibanya beli shawl sebab nak pakai lah kan..takkan nak buat sari pulak..
    Shawl biru cair tu sangatlah lawa sebab Aina pakai baju kurung warna biru pekat dan sangatlah matching warnanya ditambah kerdipan-kerdipan yang ada pada shawl biru Aina tu..

    Adeh! Aina mana reti pakai... :( Takpe..kakak Aina kan ada..Jadi Aina minta tolong kakak Aina pakaikan untuk Aina..and..WOW! lawa kut...ceh, puji diri sendiri gamaknya.. Lawa lah jugak sebab selama ni Aina tak pernah pakai shawl then tup tup hamik kau..bershawl I raya ni uolls..keh keh keh..
    Maka dengan itu, penuhlah telefon dan kamera dengan gambar Aina dan kakak Aina sebab dia pun pakai shawl hitam bersama jubah abaya yang sangatlah lawa tahap tercabut rahang kau orang semua..hiperbola gila Aina!! Well, tu baru lah adik-beradik kan? Sama cantik sama padan..SAhlah Aina masuk bakul angkat bakul ni..kekeke..Okay, tu aja yang Aina nak story-mory dekat kalian pasal Aina dan shawl...plus sikit..Seriously, haritu Aina sangatlah panas sebab punyalah tak biasa berbelit-belit dekat leher..Nasib baik tak tercekik, kalau tak mati anak orang ni yang bajet comel dan perasan lawa ni...hehe..

    Sampai kita jumpa lagi eh? Bye!! Doakan Aina berjaya dapat 11 A dalam PT3 tahun ni okay, pembaca sekalian yang tak muntah hingga ke saat ini..? hehe



    FUTURE
    PAST