profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Farazdaqerz 1315
  • TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by Anies
  • Giveaway 1.0 by ENA
  • Hallucination
  • Dream Journey
  • Friends Forever
  • Hafiz Hamidun @ SMAPL
  • Teenagers Nowadays
  • Wut EVA
  • Chinese New Year


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Giveaway Duit Saku Dari BBL

    Friday, October 23, 2015 @ 12:58 AM | 7 Comment [s]

    \Assalamulaikum/




    < Klik gambar untuk join >

    Assalamualaikum & hello there,


    Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

    Tepuk tangan sikit!

    Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

    Hadiah duit saku dari BBL

    Duit saku RM30 
    untuk 1 orang pemenang

    Duit saku RM20 
    untuk 1 orang pemenang


    Duit saku RM10 
    untuk 2 orang pemenang

    Duit saku RM5 
    untuk 4 orang pemenang

    Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

    1. Add BBL di

    Follow blog
    http://budakbandunglaici.blogspot.com/

    LIKE fan page
    facebook.com/pages/budakbandunglaiciblogspotcom

    Add Google+
    plus.google.com/marouapplehijau

    Add Twitter
    twitter.com/marouapplehijau

    Add  Instagram
    instagram.com/marou_apple_hijau/

    2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

    3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


    Cara nak paste code dalam entri


    4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

    Tu saja. Senang sangat kan.

    Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

    Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti


    BBL ~ Cepat submit link URL korang
    o\( ̄ρ ̄)/o

    Sekian terima kasih & selamat hari raya


    FUTURE
    PAST