profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Giveaway Duit Saku Dari BBL
  • Farazdaqerz 1315
  • TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by Anies
  • Giveaway 1.0 by ENA
  • Hallucination
  • Dream Journey
  • Friends Forever
  • Hafiz Hamidun @ SMAPL
  • Teenagers Nowadays
  • Wut EVA


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    The Story Of Us Part 2

    Saturday, October 24, 2015 @ 3:09 AM | 0 Comment [s]

    \Assalamualaikum/

    Guess what?? Hoho..tetibe je Aina rajin nak menghapdet blog nieyh...Entahlah..rasa macam nak perkenalkan budak kelas Aina..Hah?Kelas apa?? Ohoho..inilah kelas Aina yang tersangatlah OhhSemm!!


    3 AL-FARAZDAQ 2014 or known well as FARAZDAQERZ 1315

    Meh sini Aina nak describe sorang-sorang..include budak putera lah sebab Aina ter-sangatlah rajin nak meng STALK bebudax ni semua..

    Bismillahirhmanirrahim..Let's start with Majlis Tertinggi Kelas dahulu..

    Ketua Tingkatan : Muhammad Nasiruddin bin Mohd Idham.



    Ehem..Tahun ni dia ni jadi Ketua Tingkatan..Sebab apa? Sebab Izham dah jadi MPP laa...Which is some sort of 'Pengawas' laa..Oh, dia ni yang duk tengah-tengah tu..Hensem ke tak, itu ikut kalian nak describe macam mana..DIa ni ramai peminat..haha..Hmm, bertanggungjawab? Bolehla, tapi dia ni malas sikit..haha..Dia ni bagus lah jugak sebab tak ada nak layang budak puteri sangat, kira dia jaga ikhtilat la ni..Batas pegaulan antara lelaki dan perempuan..Nak tengok dia cakap dengan puteri memang payah...Tapi dia ni kuat senyum.Cakap sikit senyum, ustazah marah pun senyum..Mak dia telan setong sirap kut masa mengandung dia ni..Dia ada adik yang sangat comel..haha..Okay tu je..

    Penolong Ketua Tingkatan: Fatin Nursyahirah bt Abdurahman



    Seorang yang banyak sangat membantu untuk memajukan kelas.Tu haa yang depan tu, lawa kan? Ehem...dia ni sangatlah happy dan cool serta gila-gila tahap gaban..Penceria kelas kami semestinya lah kan..Asal Kelantan tapi duduk Putrajaya..Adik-beradik dia semuanya comel belaka, tapi dia ni kuat perasan sikit..haha..Suara dia unik lah jugak tapi comel sebab orang Kelantan semua comel...Selalu la gaduh dengan dia ni sebab kami tak sekepala..kah3..Tapi lepastu baik lah balik..Aina bukan suka sangat gaduh dengan dia ni sebab itu umpama gaduh dengan satu kelas..Nampak tak betapa besarnya pengaruh dia ni? Selalu lepak ngan Wani..Suka duk tukar-tukar crush, tak faham Aina..haish..haha..Maaf salah silap saya kay?

    Setiausaha Puteri :Nurul Mawaddah Mohd Faizul



    Yup,dia adalah pelukis di kelas kami. Semua gambar dekat C.O,  dia lukis. Tak tahulah tgn jenis ape dia ni. Hehe, Satu geng dengan Fatimah..Otaku lah katakan yee dak? Okay,spectacles. Seorang yg sangat kelakar dan pandai berbahas di kelas. Monsieur menggelarkan dirinya sebagai lelaki? Hehe, okay. Satu teammates hoki. Orang Seremban. Rajin bagi Oreo. Terima kasih. Hehe,birthday kite bgi satu bar tau, heh? Pandai Jepun!Hehe,buat bising sama-sama. Manusia ni kadang-kadang suka sangat buat hambar..Suara dia sedap tapi jangn puji sebab nanti dia akan tukar suara yang ntah apa-apa.Happy je budak ni..Good Luck PT3 ye budak? Thanks Wadah for everything. <3

    Bendahari : Rabiatul 'Adawi'ah binti Sabri

    Maaf,gambar dia tidak ada. Tak ada FB. Seorang yang sangatmenggelabah. hehe,rajin kumpul duit. Bendahari terbaik sejak tahun lepas lagi. Duit2,Bayar2. Haish,rapat dengan Hasanatul dan,Maryam Maszli. rajin2 kutip duit ehh awak :)Dia ni banyak salin lagu, rajinlah jugak..Kerap bertanya dan Aina rasa dia yang ajar bukan cikgu yang ajar..haha..Manusia ni jenis yang selamba badak dia je nak buat apa, tapi suka assumed orang tak tentu hala..Kadang naik baran tapi apa heran? Tak makan saman punya budak ni..Hentam dia je nak buat apa..Haha..Takdelah, dia baik je orangnya..Lawa lagi..

    AJK 3K: NUR HASZYRRA SABRINA BT.HASRY



    Haha, inilah BESTIEZ Husna.Jangan jelez taw..ehehks Harap kenal pasti ye. BUDAK PALING PANDAI JIDDAN dalam kelas.Kat tepi belah kiri hangpa semua tuu. Hanya merendah diri sahaja. Ada DSLR,bercita-cita hendak membawa ke sekolah,haha. Suka KOREA, hanya sudi menadah telinga sahaja kalau cerita. Uthman empire. Gila-gila jugak dalam kelas. Duduk di depan sekali. Budak row depan semua pandai-pandai rajin-rajin. Haha. Mesti ada tajuk yang dia boleh menang kalau berkelahi dgn dia. Sabar je lah, semoga berjaya dalam exam bro :)Kalau masuk Debate Competition mesti Juara berpihak kepada dia sebab dia ni ada hujah yang SECRET n OHHSEMM.Tapi dia ni kadang-kadang diam je..kadang-kadang ade jugak datang sengal tu..Haha, kami pun ternganga kau..Manusia ni adalah seorang ahli KUMA yang duk jual Pizza Domino's kat kami semua ni..Suka duk suruh orang beli..ahaha..DIa ni anggota yang terpilih sebagai ILHAM..ILHAM ni majalah sekolah..Kira nak cakap dia ni pandai editting ngan amik gambarlah ni..



    AJK BOARD : NUR FATAHIYAH BT.KAMALUDDIN
    <-----Inilah FATAHIYAH yee
    Seorang yang sangat periang bersama rakan-rakannya. Mukanya yang suka senyum dan buat lawak boleh memecahkan kelas kami. EXO luverss, terutama D.O. Tak faham. Ape ape pon die adalah seorang yang sangat rajin menyiapkan hw. Dialah yang pertama siapkan hw. Haish,semua pelik. Kalau waktu prep,die je relaks. Semua dok buat hw. Haha,die ada banyak kucing kat rumah -_- sekarang ni bertambah-tambah. Jangan lupa,dia pelajar terbaik SDKA kat daerah die. Wuuuu,tahniah Fata. Selalu bergaduh pasal bola dengan mek2 Kelate,hehe.DIa ni satu geng dengan Khalisa...Dia layan je apa Khalisa duk merapu, seronoklah jugak tengok mereka buat drama sebabak dalam kelas..Merdu laa suara dia, Aina suka dengar..Tapi dia ni haish tak taw nak cakap apa..Macam tak pernah marah orang je..Ha'ahla...Aina baru perasan yang dia ni tak pernah marah or Aina tak pernah tengok dia marah...Apa-apa pun..KIPIDAD gurlz! Harap ukhuwah kita berpanjangan :D

    AJK KEROHANIAN : NURUL FATHIYAH BT. ZAINUDDIN

    Aip2 dia yang belah kiri eh. Baiklah,die merupakan seorang pemimin batch kami semenjak form 1 lagi. Seorang yang sangat baik,boleh masuk dgn semua orang. Pandai slow talk dgn orang,rasenye semua bende pasal bercakap-cakap die pandai kot. Rajin,pandai with Zie. Suka bantu orang kalau kesusahan. And suka belanja. Hahahahah,dia dah pandai buat lawak hambar sampaikan kami duk psycho dia..Yelah, mana taknya..dulu kemain dia serius semacam ni tetiba ja nak cheerful and buat lawak hambar..Hehe..ap-apa pun awak tetap manusia kan Fathiyah?? God Luck in your life , manusia? Dia ni dah macam mak kami je..Selalu bagi nasihat tapi adakalanya dia diam je tengok kami..Sebab kami terlampau gila-gila dan tak makan saman..hahaha..Anyway, terima kasih sebab selalu bersama-sama waktu senang dan susah. Ohh lupadia ni duduk dekat nun sana.negeri JOHOR. Tahniah pangkat 1 ;) Keep smiling sister.

    AJK DISIPLIN : NUR HASANATUL HUSNA BT. MD AZLEE

    K,tiada gambar lagi. Haish,budak ni pendiam dalam kelas. Sejarah je dia baca. Tahniah! Tak tahu mcm mne dpt AJK Disiplin. Haha,tak tahu nak desskraip ape lagi. Kalau die bad mood jangan lah kacau die -_-. Menakutkan. Serious! Haha,budak Johor jugak. Segamat! Woooo,tapi die Jementah.Dia duduk sebelah Aina dalam kelas dan dia dah sama macam Fathiyah..Pandai buat lawak hambar..Tak sangka kami..wushh..Waktu prep Aina suka kacau dia dan hantar letter kat dia walaupun dia duduk sebelah je..Pastu mulalah berjela kami main surat-surat, pedulikan orang sekeliling kami, yang penting kami bahagia.haha..Dia senyum comel je...Aina suka lah.. K,natul jage diri elok2 na, :) always.

    MAJLIS PIMPINAN PELAJAR *Pengawas Sekolah: MUHAMMAD SYAFIQ HAKIMI BIN LOKMAN HAKIM

    Muhammad Syafiq

    Okey..budaknya yang duduk kanan sekali..Dia ni merupakan antara MPP dalam kalangan batch Ittizan yaitu batch Aina.Bolehlah dikatakan bertanggungjawab dan dia ni bekas Ketua Tingkatan kami..Budak ni sangatlah pemurah..Dengan apa?Korang tanyalah sendiri..Tapi,berdasarkan persepsi Aina*eceh kau..Dian ni pemurah dengan pertolongan..*almost, Aina tak taw macam mana dia boleh dipilih sebagai MPP..Rajin lah jugak..Dia lah yang tolong gantikan mana-mana pelajar putera yang TERLEBIH 'RAJIN' bertugas..Tapi budak-budak ni cakap yang dia ni berubah 360 darjah lepsa dilantik jadi MPP..Memang punn lah.Berubah apa, Aina tak nak gitau sebab itu aib dia..*eceh..kau!tumbuk karang...hehehehe..

    Okay..mari kita teruskan dengan Jamaah FARAZDAQERZ yang OhhSemm

    FATIMAH AZ ZAHRA BT. SAFE'E

    Suka melukis. Sangat periang,suka sangat anime. Kalau nak tahu cerita Jepun or anime,jumpa dia. Nanti die akan cerita dri A-Z! Hmm,seorang yg boleh kawan dengn semua orang. Semua cepat sihat ye Timah :) 
    Ajar kite Jepun eh. Kalau waktu Jepun,tekun je die. Hish, jealous.Tapi dia ni blurr sikit or more to be luruslah..Tapi takpa, semua orang ada kelemahan masing-masing..Dia ni sangatlah comel sebab tu kut dia ni innocent semacam je..haha.Sorry eh Timah..Kadang Aina envy gak dengan dia sebab dia ni pandai semua benda..Score dia menaik mendadak..Sumpah jelezz gilaa..haha..Keep it up girlz :p bye2

    Nur Amirah Batrisyia binti Azni
    Die belah kiri,seorang yang sangat hmm rajin. Suka kacau orang. Hey2 kawal temper eh, hehe. Suka tolong org kalau kesusahan,rajin belanje orang..Hockey player..aip.Jangan main-main..Kecil-kecil cili padi taw!!. Haha. Lahir diJOHOR,rapat dgn Zyrra *bestiez saya. Suke cari masalah eh? Hehe,gurau2.Duduk belakang saya..Kalau gelak,comel ja..hehe..rasa nak cubit-cubit..Boleh dikatakan kamus BAK bergerak..haha Rajin membaca oo. Tapi kegarangan dengan dia ni memang tak boleh dipisahkan langsung..Dulu dia tak ada masalah dengan kucing but lately ni dia sangatlah penakut dengan kucing mengalahkan Shamilah aje dia ni..Haish..Karamah kut..Dulu suka sangat kacau kucing..Ni kucing tak usik pun awak dah jerit..hehe..Kidding girlz..Gud luck kawan.

    SHAMILAH BT.ISHAK
    Aip2 gambar die memanjang lah pulak. Shamilah,sedap name tu,kawan sejak form 1 lagi. Haha,Dia duduk belah Maryam tah0n niey..Mira jangan jelez..haha Hmm, die rajin posing -_-. Hehe,bagilah camera kat die. Mohon. Temmates hoki. Fakta : Budak Farazdaq merupakan kelas yg paling ramai masuk hoki. Haha,ade hasutan :o. Hehe, sangat rajin decorate buku. Bagilah die kertas lukisan dan warna. Sangat suka bergurau dn kadang-kadang boleh buat orang jadi gile. Haishh. k,jage hati jge iman jaga diri Mila.Dia ni pandai acting..terutamanya bab ROMANTICO...serahkan kat dialah yan? MOHON..Tapi dia ni kuat gila touching..haish sensitif nyaa..Aina pun tak larat nak layan dia ni kalau naik perangai sengal dia ni..Duk buat drama air mata dengan Khalisa tahun lepas..haha..I wish I was there at that moment..huhu.. 

    NUR SYAZWANI BT. ZAINAL ABIDIN


    Belah kanan. Mek Kelate. Wani wani, seorang yang sangat ceria plus hyper plus lawok. Haha, selalu kacau die. Kalau nak perang Negeri antara KELANTAN DAN JOHOR no 1 lah jawabnye. Hehe, keep strong kawan. Rapat dengan semua orang. Pandai merajuk :p wani ingat belanja naik sekolah nanti atau bagi saye keropok dari Kelantan! Katenye kedai belakang rumah :p haha. Okay bro,stay laughing and keep smile. Your eyes so shining :p haha. Satu kelas of course..dan semestinyalah Satu rumah sukan..GO ABU BAKAR!! Dia ni satu geng dengan Fatahiyah..Suka buat benda pelik terutamanya bab kuku..Suka habiskan ink sebab nak warna kuku pastu basuh balik..Yelah nak buat solat enn.haruslah dicuci..Gelak dia sangat unik..Takda sapa boleh tiru..haha..Takpe awak still classmate kami yang teristimewa..hehe :D

    FARISA IZZATY BT. MD JALALUDDIN



    Budak Pinang. Aiseh, bangga kot. Haha,duduk belakang sekali dalam kelas menghadap Khalisa. Kadang-kadang selalu sangat gaduh,share makanan,cerita dll. Selalu baku kan perkataan die. Haha, aip2 taglinenye. Teammates hoki woo,tak mengenal erti kalah. Dielah yg selalu bersemangat kalau nk turun padang -_- tak faham! Walaupun yang lain susah nk turun ajak jugak. Takpe2. Peristiwa haritu simpan elok2 ehh, ingat Allah tak akn membebani seseorang melainkan sesuai dgn kesanggupannya. Stay strong girl. Ada group tersendiri yang Aina kadang kagum sebab diorang ni akan tunggu sesama then balik sesama..Aww, so sweet..Nama group diorang pun OhSemm sebab ia melambangkan persahabatan yang sangat Indah..'Four Petals'..Kan?? four petals ni selalu dikaitkan dengan persahabatan sebab ia adalah sejenis bunga yang susah dijumpai amongs themselves..Kira macam simbolik yang persahabatan tu susah untuk dipisahkan no matter what la nii...

    SITI MARYAM BT. MOHD ZUBAIRI

    Aik2 pakai spec pulak. Cun budak ni! Haha, budaknye ikut emosi jugak kadang ok kadang ko. Haha. Asal Gerik,Perak. Kawan gaduh,gembira,lepak,sedih,share story,study. Haha, mcm2 kenangan dgn budak nih. Alhamdulillah u are getting better dear. Good luck in ur life sister. Sayang awk lebih. Ops2 teammates hoki jugak. Haha, main lek lok tau. Haha, banyak gile gambar awk kat FB. Pandai posing kan. Haha, beta hanye like,like dan terus like. Ni gambar terbaru die haha..Tahun lepas laa.. Jangan sedih2 tau..Kami akan terus support awak sampai Form 5 dan sampai bila-bila sebab tu awak kena stay SMAPL okay? Kalau sedih ke ape ke, cari kami dan express kan semuanya..Luahkan dan jangan pendam sorang-sorang..Apa gunanya kami sebagai kawan kalau tak membantu kan?? Gud Luck deary

    AHMAD SYAKIR BIN JAMLI

    Budaknya di Beijing time ni ya..Dia ni minat sangat baca novel english..Aina pun tak tau sebab apa tapi kalau pergi library mesti novel english yang dipilih..satu kemestian...Dia ni jenis yang senang nak kerjasama dengan budak puteri selain rajin bertugas..Wahai putera-putera sekalian silalah contohilah dia ya?Nak kata pandai,Aina sendiri tak tau sebab Aina tak rajin nak menghapdet mereka punya result..okay? And dia ni satu group dengan Aina masa ujian lisan BM haritu..Okaylah, pemikiran dia pelik sebab t dia boleh jawab exam dengan baik..Kagum la jugak dengan dia ni..Walaupun jalan kira dia pelik tapi it's simple and correct..Pinjamkan Aina otak pelik awak tu boleh tak? haha..Kidding bro

    AMIR NOORTHAQIF BIN SHAHLAN

    Dia duduk sebelah kiri pakai baju bola....Comel jer budak ni..Kecik jer tapi dia ni pendiam jugak,kalau cakap dengan puteri dia tak pandang pun kami.Dia akan pandang tepi..Ya! Bagoz!Contohilah dia,tapi kalau terlalu over boleh menyebabkan salah faham..Sebagai contoh "Budak ni cakap dengan ana atau kerusi?" ehehe..Saja ja tu..Tapi dia ni kuat loyar buruk..tak faham Aina..Kadang rasa nak sepak pun hado haa..Tapi kalau bercakap tuu..sure gagap sebab nervous kut? AIna pun tak taw kenapa..Duduk depan sekali tahun ni dengan Izham tapi lepastu pindah belakang sekali..haha ape arr

    MUHAMMAD AFLIN ISKANDAR BIN ABDUL RASHID

    Dekat belah kanan sekali tu haa..Hehe..kecik je kan budak ni?Tapi jangan main-main..Terror Jepun ni!! Kiranya dia ni tergolong dalam kalangan budak genius..satu-satunya dalam kalangan budak putera.Untuk subjek Jepun jelah eh???Yang lain tu Aina tak taw..Dia ni kreatif lah jugak.Dia pernah bagi Aina apa tah..Tapi kreatiflah jugak,Aina simpan lagi benda tu..hehehehe..Buat kenangan Farazdaq...Ganbatte Kudasai! Dia ni cikgu cakap can play by the ear..Meaning that dia boleh main apa saja alat musik dengan hanya mendengar..Well, that surely great talented..Aina pun tak boleh kut..Dan dia juga wakil budak-budak caklempong..heh..Bukan 'caklempang' eh..Kidding..Tau tak lawak..Saja nak memanjangkan ayat ni..hehe..Gud Luck kiddo

    MUHAMMAD AFIF BIN BORHANUDDIN
    Haha.,.Kalau nak tau,dia ni adalah gangster kelas kami.Lebih kuranglah sebab dia ni spesies yang tak dengar kata,suka buat sesuka hati, tahap nombor satu!! Lagi-lagi dengan sensei kesayangan kami yaitu Sensei Mazuin..Tapi dia ni bijak pandai kot..Markah dia ni standing dengan Zyrra lah..Tapi sayang, attitude dia ni tak bag0z sikit.heheh,.Aina tak tau kenapa dia tak boleh nak sesuaikan diri dengan iklim di SMAPL ni..Haish..Praylah for him..Tapi dia ni ramai jugak admire termasuk budak kelas ni juga..Sebab orang kata muka dia mirip Izzue Islam..tang mana Aina sendiri tak taw..Ramai kata dia handsome and bla..bla..Bolehla..Admit it..SIkit je..tak banyak pun..Dia akan jadi lebih hensem kalau perangai dia baik sikit..Sekarang pun dah baik..haritu buat ayat sentap gila..Sure deep nak mati..Kami pun terdiam..haha..manusia boleh berubah kan?? Why not him too, right?Ganbatte bro!

    MUHAMMAD ZAMIR HUMAIDI BIN MUZAMIR

    Budaknya yang kedua dari kiri tu hah..Seorang pustakawan yang berjayalah tapi dah berhenti jugak,pendiam dalam kelas.Kitorang gelar dia 'Najib' sebab dia ni kalau bangkang something mesti buat gaya Najib..ehehehehe..Apa lagi ek?Muka dia serius nampak macam dia ngantuk tahap cipan punya.Bestfrenz dengan Zafar..Dia ni macam kena buli je dangan Zafar tu.Naif sikit tapi it's okay..Lama-lama nanti berubahla..People changes right? Support him ye kengkawan semua!.Apapun, Good Luck ya kawan..! :3

    MUHAMMAD AIMAN SYAFIQ BIN RASHID

    Sebelah kanan tu ye..Ini budak,Perlis mari..hehe, sama dengan tempat tinggal Aina masa kechik dulu.Dia ni jenis yang selamba badak,dan macam-macam lagi *Aina tak taw nak describe cana...Antara budak yang 'rajin' bertugas kelas..hahaha..Nak kata pandai, Aina tak tau..tapi kalau diorang study,bolehlah score, nak tak nak je diorang tu..Adalah penyakit M tuu..Ha! Dia ada kata pernah nampak muka Aina kat Perlis tapi Aina tak pernah nampak muka dia walau sekali punn..Iras-iras adalah..Entahlah,orang lain kutt..Dia jenis yang boleh masuk dengan semua orang..Bendahara putera tahun ni..at last..!! haha..Bertanggungjawab okay,, sebab tu boleh jadi bendahara kelas kami..heh..Gud Luck kawan!

    MUHAMMAD HAZWAN FAIZ BIN SOPIAN

    Dia ni jenis yang pendiam sikit tapi sekarang mulut dia dah boleh buka sikit,dulu dia ni kira budak skemalah jugak tapi sekarang,hampeh weyh..Mungkin terikut dengan perangai budak-budak yang lain kut yang duk sama gangsternya..Haish...apalah spesies mereka ini?Dia ni selalu kena denag sensei sebab otak dia jenis tak nak berkerjasama waktu subjek Jepun..Aina tak tau kenapa,mungkin sebab malaz nak study kutt..Ganbatte ya kawan! Nampak macam blurr tapi tak pun..Jangan terpedaya dengan muka dia ni..Aina macam tak perhati sangat dia ni..tapi dia dah mula kawan dengan budak kelas lain dan lepak sesama dengan mereka dan jadi macam Aiman yang boleh cooperate ngan puteri..

    MUHAMMAD AMAL 'ADLI BIN AB RAHIM

    Hensem? Bolehlah,dia ni jenis yang suka sangat duk layan budak puteri lagi-lagi kalau ada yang boleh buat sembang..Tapi maklumlah kelas kami ni jenis yang skema sikit jadi jangan berharap yang korang boleh sembang sesuka hati ja denga budak putera.Nanti ada yang pandang slack terutamanya Ketua Batch kami yang terchenta...haha..DIa adalah manusia paling tinggi dalam kelas Aina dan merupakan radio kelas kami..Tahun ni dapatlah sandang jawatan AJK ape tah..Aina tak ingat sangat..hehe..Tapi sejak dua menjak ni suka duk pandang slack kat kami..haish..cucuk biji mata tu baru tau!!haha ..kidding..Gud Luck bro..Oh ya..manusia ni asal JOHOR!!

    MUHAMMAD ZAFAR FARIDUDDIN 

    Budaknya yang depan tu hah..Dia nilah yang tisu tulang belakang dia koyak tu..Kesiankan??
    Dia ni boleh dilabelkan as Sleeping Beauty?? Sebab apa? Sebab dia ni kalau ada masa lapang mesti dia akan tidur.Dia ni juga sama spesies dengan Thaqif sebab dia jenis cakap pandang tempat lain dan suara dia seperti semut, jadi menimbulkan rasa sakit hati dalam diri anda kalau bercakap dengan dia..Terutamanya Aina sebab Aina jenis yang kurang sabar eh..harap maklum..Dia terror lah jugak sebab dia ni bekas budak Maahad mana tah..Dia ni selalu kena psiko dengan budak lain sebab apa Aina pun takk tau..Dia ni juga bestie kepada Zamir..selalu bersama..Masa mula-mula masuk dulu ada lah makhluk ni jatuh hati kat dia..Sebab? Dia hensem..hehe.Aina tak taw..diorang yang cakap..Bolehla..But, please pray for her mother that is suffering from cancer and now she is pregnant..Do pray for him please..

    MUHAMMAD ZIKRI BIN SALEHUDDIN

    Budak ni tak comel punn..Hatrap maklum, sebab apa? Sebab mulut dia jenis tak ada insurans..Suka cakap lepas tanpa memikirkan tentang dunia di sekelilingnya..Buka nak mengumpat cuma, err...apa-apa jalah..Dia ni antara budak yang suka membuli,masa zamn kewujudan Asyrafi *lemah-lembut *kalah perempuan..Dia nilah tukang mengusik nombor satu!! Sampai budak tu pindah sekolah..eherk,sebenarnya kami pun tak suka sangat denga perangai Asyrafi ni sebab dia ni suka tenung budak puteri..Eh, dah masuk cer orang lain pulak..Apa ek nak describe budak ni??? Biasa-biasa ja budak ni..Rasa nak bagi flying kick ja kat mulut tu..Kurang ajar dia boleh masuk spesies Afif tadi....

    MUHAMMAD ARIF BIN BADRUDDIN



    Dia ni boleh lah nak dikatakan baik..Dapat gelaran Raja Muda,sebab apa? Aina pun tak pasti, mungkin sebab masa pembentangan BM dia dapat gelaran 'Raja' sebab dia fokus masa pembentangan..Maybe???Nak kata rajin, bagi Aina dia ni TAK RAJIN LANGSUNG!! Sebab dia ni antara pelajar-pelajar yang suka ponteng bertugas dan menyebabkan Aina dan budak puteri yang lain kena bertugas sorang-sorang..Tapi kalau tanya budak putera mestilah diorang cakap dia ni rajin gi la nak mampos kan?? Siapa ja yang tak nak bela kawsan sendiri even Aina pun akan bela kawan Aina sendiri..Dia ni boleh dikategorikan sebagai budak yang Pendiam, tapi dia ni lain sikit sebab dia suka gelak 3 saat *macam tepat je kau kira...Dia ni suka la jugak bertanya kalau dia tak tau tapi dalam bertanya tu dia tak pernah serius, mesti diselang-selikan dengan gelak 3 saat nya tuu *suka hati aku ja bagi gelaran..Aip, panjanglah pulak ayat Aina kali ni...Okeylah Aina berhenti dekat sini ja..

    Alhamdulillah dah cukup ahli FARAZDAQERZ. 30 including me. Haha,malas nak deskraip diri sendiri. Nanti lain pulak jadinye. Haha. Baiklah rakan-rakanku sekalian 3 hari saya siapkan. Nak buat kenangan waktu F5 nanti. Hehe,bce balik tergelak sorang2. Haha,maaf kalau ade salah silap yg saya tulis. The last thing :
    -UKHUWAH IS ABOUT TO COMPLETE EACH OTHER

    Terima kasih. Enjoy reading :)

    P/s kalau tak cukup bagitau ehh..Aina tak sempat nak check

    FUTURE
    PAST