profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • The Story Of Us Part 2
  • Giveaway Duit Saku Dari BBL
  • Farazdaqerz 1315
  • TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by Anies
  • Giveaway 1.0 by ENA
  • Hallucination
  • Dream Journey
  • Friends Forever
  • Hafiz Hamidun @ SMAPL
  • Teenagers Nowadays


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Lawatan ke Putrajaya

    Sunday, November 22, 2015 @ 1:19 AM | 0 Comment [s]

    \Assalamualaikum/

    Ehem..Lama gak enn Aina tak menghapdet benda alah blog yang sangatlah lame dari segi design dan postnye dan tuannya sendiri..Maaflah, Aina ni datang mood rajin,kemain kau idea tadi..Bila dah takda mood..piuu..Malasnya nak tulis..Ni pun sebab ada orang duk suruh Aina tulis ppost ni..haha..Ikut hati, Mlasnya gue..keh..

      Okay, back to oour main topic..Putrajaya? Aah, kelas Aina ada lawatan pergi sana sebab kelas Aina yang sudah semestinya FARAZDAQERZ 1315 yang sangatlah gempak tahap gaban tu menang kelas Terceria..haha..Putar belit en Aina tulis..Ada arti ke? Takpe..yang penting kalian tahu Aina pergi lawatan dengan kelas terchenta Aina pada 14/11/15..Hari Sabtu!! Huh..tetiba malas nak tulis..takpe akan kugagahkan jua tangan gua untuk menulis..hua hua..

      Pagi2 tu kami bertolak ke kilang Gardenia!! Dekat Shah Alam..Lepastu round2 satu kilang tu..Sarapan san dia bagi waffle then dapat hadiah ciket..Then, bertolak ke Putrajaya..Alang-alang kami sampai tak masuk waktu Zohor lagi, jadi kami pun makanlah dahulu dekat Restoran yang ada dekat bahagian bawah Masjid tu..Aina tak makan sebab Aina tak lapar dan Aina dah melantak makanan Dewan Makan pagi tu..hua hua hua.. Dah habis makan bagai, naik bahagian atas dan bersedialah untuk Hayya 'Ala Sollah...keh keh keh..Tot...tot..tot..Turun bawah balik dan ready lah anda untuk naik cruise dekat Putrajaya ni..
      
      First time Aina naik cruise dan kepala otak Aina duk imagine macam-macam pasal cruise ni..haha, tengok-tengok, hmm..not bad..samalah sikit dengan imagination Aina sebab Aina tak expect yang gempak..Well hello, this is Malaysia okay?? So, masa naik tu memang Aina kagum dan Subhanallah dengan segala rekaan bangunan dan jambatan yang diinspirasikan dari luar negara..huhu..Masya Allah..hebatnya akal yang Allah kurniakan dekat segala arkitek yang tolong jayakan pembangunan infrastruktur tu kann??

      Kami kat sana sampai petang, our next destination is IOI CITYMALL! Hojyeah..Ha! Paling Aina tak puas hati bila putera tukar baju batch masa dekat Masjid Putrajaya..huwaa...Mahu juga..huhu..Sebabnya Aina nak pi Ice Escape dan berskating penuh suka ria..Tapi,,huuu, memang Aina nak skate dengan kain batik sekolah yang sangatlah lawa ni kan...haha..Buat kerja gila namanya..Masa baru-baru masuk dalam Citymall tu, kepala Aina pening gila, rasa berpusing-pusing sebab masa dalam bas adalah satu makhluk ni duk amik gambar guna flash..Maka, Aina yang duduk di belakang manusia yang posing tu terkenalah flash nya..Jadi, Aina pun tutuplah mata Aina kejap sebab nak bagi kurang sikit, ikutkan hati nak tidur je kat situ..haha

       Bila Aina bukak mata Aina, Aina nampak ada dua makhluk ni macam mendekati Aina tapi dia pusing balik dan salah seorang tu cakap "dia dah okey dah"..haha..Aina dengan kepala weng-weng tu, tak mampu nak proses sama ada tu kata-kata untuk Aina or what..Tapi Aina malas nak perah santan, jadi Aina tak anggap tu untuk Aina..keh keh..Dekat sana Aina habiskan setengah jam tengok budak skate dan Aina keseorangan sebab bilangan kami ganjil..hua hua hua...Lepastu Aina round satu IOI cari kawan yang lain..bila dah jumpa diorang nak beli makanan time tu,jadi Aina pun pergilah keluarkan duit sebab Aina ingat nak beli something untuk mereka..Well, I can't help it as I love them very much..huhu..Mula-mula, Aina nak beli Secret Recipe untuk jamuan keesokannya tapi kawan Aina cakap tak payah sebab katanya membazir..Tapi bagi Aina it's okay sebab diorang ni My Precious kutt...

      Jadi, Aina ambil keputusan untuk beli Famous Amos je..harga dia, fuhh boleh tahan..takpe..Last year bersama enn..haha..Masa tangah tunggu tu..Izham datang menyapa gue..Huwaa..malu ahh, Aina memang tak boleh gini..sumpah malu gila..haha..Dia tegur Aina sebab dah lebih pukul 6 sebab kami kena berkumpul tepat pukul 6..hehe..Lambat bukanlah kebiasaan Aina tapi nak buat macam mana sebab Aina tunggu yang lain sekali..Budak putera duk bising kami lambat lah apa lah..Hello fellas! Kami pi cari barang untuk jamuan dan anda hanya seronok bermain bowling sahaja..Ada arti??

     Balik tu, Aina pun mengagihkan biskut tu dekat satu bas termasuklah cikgu-cikgi yang ada nun di depan sana..hua hua..Penat pelas pening segala mak nenek..dan gue pun tidur...Sampai je SMAPl..dah Maghrib dah pun..heh..Bersihkan diri dan solat Maghrib berjemaah..

      Tersenyum je Aina bila kenang balik..Mana boleh repeat kenangan yang sangat OhhSemm macam tu kann..I'm sure gonna miss them with what we have been through this three year together..Sob sob..

    Okay, tu je yang Aina nak cerita dekat kalian yang membaca dan kepada Cik Anon terima kasih sebab menggesa Aina tulis post ni maka terhasillah satu coretan yang tak seberapa dari Aina..ada masa Aina akan tulis lagi eh..Kita citer pasal jamuan pulak..Gambar masa lawatan boleh tengok dekat sini..dan carilah dekat Album Memory Of Farazdaqerz..hehe..

    \Assalamualaikum/

    >Arch.Angle<





    FUTURE
    PAST