profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • No comment
  • 2 K 1 6
  • A R C H A N G E L
  • F I R S T T I M E
  • P I N D A H
  • N O T H I N G
  • Jamuan Akhir Tahun
  • Lawatan ke Putrajaya
  • The Story Of Us Part 2
  • Giveaway Duit Saku Dari BBL


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    BLOCK

    Sunday, July 3, 2016 @ 2:57 AM | 0 Comment [s]

    \Assalamualaikum/

    Maaf, Aina tak nak cakap panjang.. Aina pun tak berapa nak sihat. Hanya sekadar meluah, terpulang mahu terus membaca atau terus tekan pangkah.

       Block. Tak kisah lah block apa. Account fb ke twitter ke pebende yang seangkatan degannya. Bagi Aina, terpulang pada individu terbabit. Cuma, Aina agak terasa bila Aina dapat tahu, kawan yang Aina selalu berjenaka, block Aina.. Well, sedikit terkrjut bila kau buat macam tu. Dekat sekolah kemain kau baik gila dengan Aina. Dekat sini pun kemain nasihat Aina bagai. In the end-nya? Kau block Aina? Awalnya Aina terasa sangat. Tapi Aina fikir, orang dah block kau kut, move on la Aina. 
    Jadi, Aina ambil jalan mudah. Kau block Aina dari laman social, Aina akan block dia dari hidup Aina. Lepasni takda nota kaki bawah meja, takde main lambai-lambai dari blok ke blok. Takde makna Aina nak buat lagi dah.. 

      Ok, Aina tak nak cakap panjang-panjang, itu sahaja sekadar coretan Ramadhan ke-28. Moga kalian menambah amalan dan kejarlah Lailatul Qadar. Panjang umur murah rezeki, Kalian bertemu dengan Lailatul Qadar. No mercun. Kalian dah besar dan matang. Assalamualaikum.

    FUTURE
    PAST