profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Novel Giveaway by Arrien Amani
  • D I A G N O S T I K
  • S U K A I T U F I T R A H
  • AUGUST ANNIVERSARY GIVEAWAY
  • BLOCK
  • No comment
  • 2 K 1 6
  • A R C H A N G E L
  • F I R S T T I M E
  • P I N D A H


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    HER's

    Saturday, October 29, 2016 @ 12:09 AM | 0 Comment [s]

    \Assalamualaikum/

     Semalam kawan Aina , Syer (bukan nama sebenar) , adalah hantar satu DM (dirrect message) dekat inbox Twitter Aina.. Guess what?


     Wallah! Blog Aina dia kata cantik? Maigad, dia tak tahu ke betapa simple sahaja blog ni? Well, apa pun sila kredit pada Azunyan. A big applause for her in making such a tempting blogskin. Yang mana Aina masih lagi tak mampu nak reka satu walaupun dah berzaman Aina bermain dengan code blogskin ni.

      Ahah! I bukan nak riak atau apa, tapi bila kawan minta tolong..repeating KAWAN minta tolong..., jadi takdelah Aina nak hampakan harapandia yang jelas bersinar-sinar tu..

      Maka, Aina pun bertungkus-lumus *takdelahsampaikeluarpeluh mencari blogskin yang simple but nice sebab dia ni pun jenis yang simple je.

       Pencarian Aina berhenti di blog Arrien. Well, I boleh cakap she's good at making blogskin. Aina pun ambil blogskin dia dan edit-lah sana-sini. Nak cakap sebenarnya Aina baru edit code tu hari ini. Buat cursor baru, tukar header dan macam-macam. Header tu sebenarnya tak siap sebab Aina request kawan Aina buatkan, (Afiq Samsuri). Dia ni bolehla kalau Aina nak habaq good in editing and designing, sort of...maybe? Apa-apa pun Aina sedang menanti header daripada dia.

     Bukannya Aina tak boleh nak buat headre sendiri cuma Aina ni takdalah nak kreatif mana. Kalau nak buat untuk diri sendiri tu bolehlah lagi..Nak buat untuk kawan? Neyy! I tak mampu..

    Dah puas Aina bertarung dengan internet yang tiba-tiba cari pasal sampai tak boleh preview dan kena tunggu 1 jam



    Dan bertarung dengan photoshop yang Alhamdulillah tidak memberi masalah kepadaku..heh.

    Akhirnya blog kawan Aina ni siap dengan penih simple nya  but I tak tahulah nice ke tak..


    Full blog boleh tengok dekat sini ----> Syer


    Maka dengan ini, Aina mengundurkan diri.. Wallah my dear, selamat bercuti..^_^


    Assalamualaikum,

    Deary, 
    ANIECE AYNA



    FUTURE
    PAST