profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • S A K I T
  • T A K U T
  • HER's
  • Novel Giveaway by Arrien Amani
  • D I A G N O S T I K
  • S U K A I T U F I T R A H
  • AUGUST ANNIVERSARY GIVEAWAY
  • BLOCK
  • No comment
  • 2 K 1 6


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    SPM FEVER GIVEAWAY!

    Monday, November 27, 2017 @ 5:42 PM | 1 Comment [s]

    \Assalamualaikum/




    بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
    (Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


    Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Bersempena dengan Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang bermula pada hari ini, 6 Nov 2017, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati dengan secara rasminya melancarkan SPM Fever Giveaway. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan pelbagai hadiah menarik dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join memang rugilah. Berikut ialah hadiah-hadiah yang ditawarkan:

    Hadiah Pertama: Full Edit Blog X 1 pemenang
    Hadiah Kedua: RM30 X 1 pemenang
    Hadiah Ketiga: Instant Shawl X 2 pemenang
    Hadiah Keempat: Preloved Novel X 3 pemenang
    Hadiah Kelima: Buku Agama X 1 pemenang
    Hadiah Keenam: Buku Cerita dan Year Planner X 1 pemenang
    Hadiah Ketujuh: RM20 X 3 pemenang
    Hadiah Kelapan: RM10 X 5 pemenang
    Hadiah Kesembilan: Topup RM10 X 8 pemenang

    Kesemuanya 25 orang pemenang bakal kami cari! 

    Syarat-syarat penyertaan:

    1. Follow blog penganjur dan penaja-penaja berikut:

    Abam Kie * Henrietta Jose * Aira * Najah Mustapa * Mamapipie * JMBelog * Shalimar Yusof * Lea Azleeya * Sheila Adziz * Shikin Razali * Kak Yong * Pokucu Nona Sani *

    2. Follow instagram berikut: (Bagi peserta yang ada akaun IG sahaja)

    * Hernee Nazir * Najah Mustapa * JMBelog * Shalimar Yusof * Lea Azleeya * Sheila Adziz * Kak Yong * Pokucu * Nona Sani *

    3. Like Facebook berikut:

    Abam Kie * Hernee Nazir * Aira * JMBelog * Shalimar Yusof * Shikin Razali * Kak Yong * Pokucu *

    4. Follow Google Plus berikut:

    Abam Kie * Hernee Nazir * Aira * Sheila Adziz * Shikin Razali *

    5. Letakkan URL Blog Mamapipie di dalam blog list anda.

    6. Buat entri bertajuk 'SPM Fever Giveaway'.

    7. Salin dan tampal kod HTML di bawah:

    8. Dengan tidak melebihi 100 patah perkataan, tuliskan satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan semasa menduduki SPM dahulu. Contohnya, terlewat bangun, terlupa membawa MyKad, terpaksa ambik periksa di dalam wad, terkantoi dengan pengawas SPM dan sebagainya. Perenggan ini hendaklah ditaip di dalam entri anda dengan menggunakan huruf italic. Pemenang-pemenang akan dipilih berdasarkan coretan pengalaman yang paling menarik dan asli (authentic).

    Pengalaman yang tidak dapat dilupakan semasa menduduki SPM 2017

    Tak bawa kad pengenalan diri sewaktu subjek Pendidikan Syariah Islamiah Kertas 2. Kertas pukul 10 pagi jadi waktu rehat tu memang pulun habis baca balik buku. Nak masuk tu memang tak ingat apa dah terus grab alat tulis dan blah. Dapat OMR pengawas suruh check nama berdasarkan I/C dan baru perasan yang I/C tak bawak.Fuhh cuak habis..nak angkat tangan pun serba-serbi gelabah..Tapi kawan sebelah kata buat derk je. Sepanjang jawab paper tu memang cover habis la penjuru kanan meja dan nasib baiklah laluan saya tu ada kipas jadi pengawas takdela nak round kat situ..hahaXD




    9. Terbitkan

    10. Tinggalkan pautan entri giveaway anda di ruangan komen entri di SINI sahaja.

    11. Siap!

    Pastikan anda mematuhi segala syarat yang dinyatakan. Boleh follow blog2 di atas tu sikit2. Lama2 habis la. Honesty is the best policy. Kerjasama rakan2 blogger amat diperlukan dan Abam Kie akhiri dengan ucapan jutaan terima kasih kerana sudi menyertai GA ini.

    Jom klik di SINI jika nak join SPM Fever Giveaway.
    Peraduan berlangsung sehingga 11.59 malam, 30 November 2017.

    SEKIAN. TERIMA KASIH.

    FUTURE
    PAST