profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • There is ISLAM but there is no MUSLIM
  • DUCK GIVEAWAY BY NADIAIZZATYNIA
  • SPM FEVER GIVEAWAY!
  • S A K I T
  • T A K U T
  • HER's
  • Novel Giveaway by Arrien Amani
  • D I A G N O S T I K
  • S U K A I T U F I T R A H
  • AUGUST ANNIVERSARY GIVEAWAY


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Mek Zumbie 2k18 Giveaway

    Sunday, January 14, 2018 @ 12:33 AM | 1 Comment [s]

    \Assalamualaikum/



    Baiklah disebabkan Aina sedang bercuti menanti keputusan SPM yang tak tahu menahu apakah nasibku di kemudian hari, makanya Aina mengambil peluang ini untuk menyertai Giveaway dari MekZumbie.. Hadiah yang ditawarkan sangatlah lumayan jadi amatlah rugi seandainya kalian tidak menyertainya beramai-ramai..Apa? nak join? Sila klik banner untuk info lanjut.Sekian muqaddimah ku.


    Here comes the checklist wohoho...
    This is a direct copypaste from MekZumbie entry :]

    Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway
    1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Yeayy DONE!😏

    2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini. Alhamdulillah DONE! 😬


    3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat. OVER HERE! HERE!😅


    Ek ehemm...wohoo tak sabar nak pilih hadiah..Sebenarnya suka dua hadiah tapi oleh kerana disyaratkan hanya satu sahaja maka....bismillah Aina pilih...jeng jeng jeng

    Diary Classic : DC005 (New)

    Tadaaa....Aina pilih Diary Classic ni sebab Aina dah lama mengidam nak beli buku macam ni cuma tak berkesempatan dan tak berduitan sahaja..haha...

    Oh, hadiah yang lagi satu menjadi idaman Aina tu adalah....hehehe

    Novel The Unsung Hero: NTUH006

    Huhu..al maklumlah jiwa ku jiwa membaca..tambahan daku peminat setia karangan super kebabomm dari MELUR JELITA..Semua tajuk dah ada kecuali yang ini..Namun ku kentalkan hati ku menolak dari memilih buku ini dan memilih Diary Classic pojaan daku itu..mwehehe


    4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe. INGAT TU KAWAN!! DONE😜

    5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang join suka suki ahhaa.. BISMILLAH DONE😘

    6. Tarikh tutup untuk GA ini adalah pada bila-bila masa. Dan kebetulan pula pada bulan Januari ini aku akan ke "somewhere" atas urusan rasmi. So kemungkinan aku akan selitkan lagi beberapa hadiah sampingan.😚

    7. Last but not least. Good luck k.😉

    Senarai hadiah boleh lah klik SINI


    Sekian entry daripada Aina yang dah lama tak melawat tapak perkarangan daku ini..Semoga tidak berhabuk bersawang...Daaa readerss




    FUTURE
    PAST