profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Meniti hari setelah 27. 11. 17
  • Mek Zumbie 2k18 Giveaway
  • There is ISLAM but there is no MUSLIM
  • DUCK GIVEAWAY BY NADIAIZZATYNIA
  • SPM FEVER GIVEAWAY!
  • S A K I T
  • T A K U T
  • HER's
  • Novel Giveaway by Arrien Amani
  • D I A G N O S T I K


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG

    Tuesday, February 27, 2018 @ 7:44 AM | 3 Comment [s]

    \Assalamualaikum/


    Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
    So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
    Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
    Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
    Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
    Follow rerapatt okke!

    FUTURE
    PAST