profile affiliates memories refresh follow

disclaimer
about
Hello I'm Aniece Ayna. Currently living in Earth. Stll and forever young.
bold italic strike underline


chatting
let's talking



Dear Diary
archived

  • Wonderful March Giveaway by Raydah Alhabsyi
  • GIVEAWAY SOUVENIRS PULAU JEJU BY SITIYANGMENAIP & ...
  • A SFRNFZL Giveaway
  • Travel Totebag by Ana Suhana
  • Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG
  • Meniti hari setelah 27. 11. 17
  • Mek Zumbie 2k18 Giveaway
  • There is ISLAM but there is no MUSLIM
  • DUCK GIVEAWAY BY NADIAIZZATYNIA
  • SPM FEVER GIVEAWAY!


  • Nuffnang
    kaching



    Arigatou
    big clap
    Template & design was made by Adam Faiz.
    Editting by Aniece Ayna Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseobyfor the useful tuto and colourful backgrounds.Please,do not remove the credit.tQ



    Doodle Planner 2019 Giveaway by ASTraveller

    Tuesday, February 19, 2019 @ 3:54 PM | 1 Comment [s]

    \Assalamualaikum/


    http://www.astraveller.com/2019/02/doodle-planner-2019-giveaway.html

    GAISSSSS Tak terlambat lagi tauuu kalau nak grab PLANNER AWESOME gila niii, dahla comel , ada doodle pulak tuu haaa memang berkenan laa dengan Aina yang tangan tu asyik nak menari-nari jeee…

    Haaa , tapi tak bestlah kan kalau Aina sorang je yang tahu pasal Giveaway gila nak ohhsemm ni kannn??? Jadi Aina nak ajak kawan-kawan Aina untuk join jugak giveaway niii… uwuuu

    Tak terlambat lagi ni gaiss, Tarikh tutup dia 28 FEBUARI 2019.. harini baru 20hb, ada lagi 8 hari nak join...Tunggu apa lagi !!! Join cepat jangan tak join

    MIMIEEE !!!! , AUNIIII !!! join cepatttt….

    Tak payah susah-susah nak carii, klik je banner Aina tuuuu huhu

    Ok saying-saying semuaaa, Aina gerak duluuuu
    Nak daftar course untuk next sem huhu



    FUTURE
    PAST